Witte Dakbedekking en zonnepanelen Heteren

Witte daken: goedkope energiebesparing en wordt steeds vaker toegepast . Het is witte reflecterende dakbedekking. Witte dakbedekking Heteren heeft een heel duidelijk positief effect op het rendement van zonnepanelen, op het verbeteren van de binnentemperatuur..

Witte Dakbedekking en Zonnepanelen Heteren

Een zonnepaneel heeft een maximaal rendement bij een temperatuur van 25℃ of lager op een Wit dak

Op een zwart dak kunnen de temperaturen net boven de dakbedekking oplopen tot wel 80℃ en met een wit dak kan dit teruggebracht worden naar circa 40℃.

Daarnaast scheelt witte dakbedekking voor de binnentemperatuur wel 3℃ tot 5℃. Een daling van de binnentemperatuur met 0,5°C levert een reductie op het energieverbruik van de airconditioning van 8%!

Kortom de moeite waard om reflectie te gaan overwegen bij de volgende dakrenovatie met witte dakbedekking Heteren

Een van de meest efficiënte en goedkope manieren om ’s zomers ‘koel’ te blijven, is door zoveel mogelijk op daken zoals bij uw in Heteren zonlicht te weerkaatsen en minder warmte op te nemen. Volgens experts zoals onze voormalige Amerikaanse minister van Energie en Nobelprijswinnaar, Dr. Steven Chu, is witte dakbedekking op gebouwen, evenals lichtgekleurde wegen, de goedkoopste en meest effectieve manier om de opwarming van de aarde tegen te gaan en energie te besparen.

Dak
Repareren

Reparatie van Platte daken !

Platte daken

We zijn uw Platte daken specialist!

Uw Dak Isoleren

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

Hoe witte daken helpen in Heteren

In landen als Griekenland en ook hier in Heteren Nederland waar de zomers uitzonderlijk heet kunnen zijn, hebben de lokale bevolking al eeuwenlang hun gebouwen en andere stadsoppervlakken witgekalkt.

Door dit te doen, kunnen ze zoveel mogelijk van de zonnewarmte weerkaatsen en hun huizen koeler houden tijdens de hete zomermaanden.

Wat meer is, wanneer een hele stad of buurt wit wordt geverfd, kan dit de effecten verminderen van het fenomeen dat ‘het stedelijke hitte-eilandeffect’ wordt genoemd – in wezen witte dakbedekking op gebouwen kunnen zelfs de lokale luchttemperatuur verlagen.

Als gevolg hiervan kan het de piekvraag naar elektriciteit verminderen, wat kan helpen stroomuitval te voorkomen en de uitstoot van elektriciteitscentrales, waaronder kooldioxide, zwaveldioxide, stikstofoxiden en kwik, te verminderen door het energieverbruik voor koeling in gebouwen te verminderen.

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

We hebben een passie voor Daken

Bij NL DAK hebben we alleen vakmensen in dienst die gecertificeerd zijn om hun werk te doen. Al onze bemanningsleden zijn fulltime, opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hanteren een nauwgezet schoonmaakbeleid op elke werklocatie. We hebben een passie voor uw Dak.

Particulieren panden en Bedrijfspanden

NL DAK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.