Platte daken expert

Onze dakdekkers in oost Nederland zijn specialisten in de branche en we bieden zelfs landschapsdiensten aan. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Platte Daken Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van alle soorten platte daken in en rond Oost Nederland. We voeren zowel commerciële als residentiële platte dakwerken uit, evenals verzekeringswerkzaamheden. Al ons werk wordt geleverd met minimaal 10 jaar door verzekering gedekte garantie.

Wij hebben de technische expertise om te bepalen wat de problemen zijn en hoe u een Dakreovatie kunt realiseren die naadloos aansluit op uw huidige dak. Voor een vrijblijvende, gratis schatting en inspectie is NL DAK uw platte dak specialist.

Wij houden ons al meer dan 3 decennia bezig met de reparatie en het onderhoud van platte daken. We hebben honderden problemen met asfaltdaken aangepakt en lossen die van u graag op. 

Dakreparatie Arnhem Witte Dakbedekking NL Dak

Bitumen daken

Bitumen daken zijn slijtvast en vrij eenvoudig en snel te repareren. De meest voorkomende problemen bij Bitumen daken zijn; scheuren en krimp van het dakbedekking, verzakking op niet-ondersteunde plaatsen en blaarvorming. Om schade aan uw platte dak te herstellen, implementeren we materialen op bitumen (samengesteld uit plastomeer,) die de kapotte gebieden opvullen en een langdurige lekbestendigheid voor uw dak van uw woning of bedrijfspand bieden.

Dak
Repareren

Reparatie van Platte daken !

Platte daken

We zijn uw Platte daken specialist!

Uw Dak Isoleren

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

Particulieren panden en Bedrijfspanden

NL DAK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.