Wij zijn experts op het gebied van platte daken voor Duiven en aangrenzende gebieden.

Plat dak reparatie Duiven

Dakreparatie Duiven ? Ons betrouwbare personeel van platdakexperts kan uw plat dak in Duiven en de omgeving herstellen of vernieuwen. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, naast verzekeringswerkzaamheden kunnen wij ook uw platte daken voor u verzorgen.

 Voor uw zekerheid worden alle werkzaamheden die in Duiven door Duiven Plat dak dakdekkers worden uitgevoerd, Daardoor ondersteunend door een garantie van minimaal 15 jaar.

Wij kunnen dus elk type plat dak binnen Duiven repareren, vervangen of onderhouden. Omdat wij leveren al meer dan 30 jaar platte daken aan Particuliere en Zakelijke klanten in en rond Duiven .

 Van eeuwenoude Bitumen tot Zinken platte daken; we hebben ze allemaal geïnstalleerd en onderhouden.

Diensten voor platte daken Duiven

We dekken zowel Duiven als de omliggende gebieden.

We kunnen een primair dakonderzoek uitvoeren om inzicht te krijgen in het soort problemen met uw dak, en vervolgens verschillende oplossingen aanbieden voor restauratie of vervanging door een van onze grondig geteste platte dakoplossingen te implementeren.

Vraag een GRATIS offerte voor platte daken aan .

Het regelmatig inspecteren van uw dak is net zo belangrijk als het onderhouden van uw autoreparaties en een dakreparatie, groot of klein, kan de huiseigenaar geld besparen. 

Een ons preventie is een pond genezing waard als we het hebben over het verschil tussen een volledige dakvervanging en een dakreparatie.

Onze missie is om een hoogwaardig daksysteem en service te bieden; ook om de tevredenheid van de klant te garanderen door eerlijke en hoogwaardige afwerking te leveren.

Waarom voor ons kiezen?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Geweldige klantenservice
  • Met 15 jaar garanties
  • We krijgen het op tijd gedaan
  • Flexibele systemen en prijzen
  • Beoordeeld met 9,4 door onze klanten

Lees meer over de oplossingen voor platte daken die wij aanbieden

In onze omgang zijn er geen Paar platte daken helemaal hetzelfde. Duiven Plat dak heeft alle belangrijke technieken voor platte daken die op de markt verkrijgbaar zijn uitgeprobeerd en getest en zal graag met u bespreken welke het meest geschikt is voor uw woon- of bedrijfspand.

 

Dak
Repareren

Reparatie van Platte daken !

Platte daken

We zijn uw Platte daken specialist!

Uw Dak Isoleren

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

We hebben een passie voor Daken

Bij NL DAK hebben we alleen vakmensen in dienst die gecertificeerd zijn om hun werk te doen. Al onze bemanningsleden zijn fulltime, opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hanteren een nauwgezet schoonmaakbeleid op elke werklocatie. We hebben een passie voor uw Dak.

Particulieren panden en Bedrijfspanden

NL DAK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.