Dak Repareren

Onze dakdekkers in oost Nederland zijn specialisten in de branche en we bieden zelfs landschapsdiensten aan. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

DAK REPARATIE

Na verloop van tijd eisen de elementen van de natuur hun tol van alles dat wordt blootgesteld aan wind, regen, sneeuw en hitte. Auto’s roesten, verf vervaagt en trottoirs barsten. Onze grootste bescherming voor ons huis, ons dak, wordt blootgesteld aan alles wat Moeder Natuur erop kan gooien en het doorstaat de storm.

Het regelmatig inspecteren van uw dak is net zo belangrijk als het onderhouden van uw autoreparaties en een dakreparatie, groot of klein, kan de huiseigenaar geld besparen. Een ons preventie is een pond genezing waard als we het hebben over het verschil tussen een volledige dakvervanging en een dakreparatie.

Onze missie is om een ​​hoogwaardig daksysteem en service te bieden; ook om de tevredenheid van de klant te garanderen door eerlijke en hoogwaardige afwerking te leveren.

Wij hebben de technische expertise om te bepalen wat de problemen zijn en hoe u een dakreparatie kunt realiseren die naadloos aansluit op uw huidige dak. Voor een vrijblijvende, gratis schatting en inspectie is NL DAK uw dakreparatiespecialist.

Vaak is een dakreparatie nodig vanwege interne problemen op zolder en NL DAK is klaar voor de klus. Warmteverlies via het dak kan de belangrijkste oorzaak zijn voor een dakreparatie door gebrek aan interne isolatie en ventilatie om overtollige warmte te laten ontsnappen. 

De hitte zorgt ervoor dat het dakbeschot sneller zal verslechteren en als ze vroeg genoeg worden opgevangen, kunnen goed geïnstalleerde isolatie en ventilatie een wereld van verschil maken voor een dakreparatie.

Dak
Repareren

Reparatie van Platte daken !

Platte daken

We zijn uw Platte daken specialist!

Uw Dak Isoleren

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

We hebben een passie voor Daken

Bij NL DAK hebben we alleen vakmensen in dienst die gecertificeerd zijn om hun werk te doen. Al onze bemanningsleden zijn fulltime, opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hanteren een nauwgezet schoonmaakbeleid op elke werklocatie. We hebben een passie voor uw Dak.

Particulieren panden en Bedrijfspanden

NL DAK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.