De Betere
dakdekkers van Nederland

Onze dakdekkers in oost Nederland zijn specialisten in de branche en we bieden zelfs Solar diensten aan. Vraag vandaag nog een advies en vrijblijvende offerte aan.

Dak
Repareren

Reparatie van Platte daken !

Platte daken

We zijn uw Platte daken specialist!

Uw Dak Isoleren

Energiezuiniger?  en Voorkom warmteverlies

Vrijblijvend Advies of Offerte ?

 

Gespecialiseerde dakdekkersdiensten in Nederland

Als het gaat om dakdekkers, bieden we een enorm scala aan diensten om aan alle eisen te voldoen

Uw experts op het gebied van dakbedekkingsoplossingen voor meer dan 3 generaties!

Professionele en ervaren Dakdekkers

Onze professionele en ervaren dakdekkers bieden het beste vakmanschap in de branche en zorgen ervoor dat het werk goed wordt gedaan! Of het nu gaat om dakrenovatie, dakrenovatie of het plaatsen van een nieuw dak, wij kunnen het voor u aan.

Onze missie is om een ​​hoogwaardig daksysteem en service te bieden; ook om de tevredenheid van de klant te garanderen door eerlijke en hoogwaardige afwerking te leveren.

We hebben een passie voor Daken

Bij JVS DAKTECHNIEK hebben we alleen vakmensen in dienst die gecertificeerd zijn om hun werk te doen. Al onze bemanningsleden zijn fulltime, opgeleide en gecertificeerde medewerkers. We hanteren een nauwgezet schoonmaakbeleid op elke werklocatie. We hebben een passie voor uw Dak.

Particulieren panden en Bedrijfspanden

JVS DAKTECHNIEK installeert platte daken op zowel Particulieren als bedrijfsgebouwen met behulp van de modernste methoden die zijn ontworpen om de beste bescherming op lange termijn en rendement op uw investering te bieden.